Op zoek naar een origineel cadeau voor de feesten?

Al eens gedacht aan een cadeaubon van MIRA?

 • Lidmaatschap MIRA


  Er zijn verschillende formules mogelijk, gaande van een "halve prijs" lidmaatschap voor één persoon (20 euro) tot een volwaardig familie-lidmaatschap (45 euro) voor alle speciale activiteiten op MIRA (waarnemingsavonden, Astroclub-met-Frank-Deboosere, lezingen,...).
  Een jaar lang de toegang tot de hemel aanbieden, is dat geen droomcadeau?

 • Cadeau-bon Astroclub met Frank Deboosere


  Elke laatste vrijdag van de maand (met uitzondering van juli-augustus wanneer het véél te laat donker wordt, en meestal december wegens de feestdagen) is onze weerman uw enthousiaste gastheer op MIRA. Hij behandelt dan steeds een interessant onderwerp uit de fascinerende wereld van sterrenkunde, weerkunde of ruimtevaart. En nadien volgt er -bij helder weer- een waarnemingsavond waarbij u met de vele instrumenten van MIRA kan genieten van de vele pareltjes aan de sterrenhemel.
  Zo'n cadeaubon kost 6 euro/persoon (+ eventueel 1 euro verzendingskosten) en is bovendien onbeperkt geldig in de tijd (zolang Frank blijft komen, maar hij toont nog lang geen tekenen van vermoeidheid!).
  Te betalen op onze rekening (IBAN BE67 0000 7722 0787) met vermelding "Cadeaubon Astroclub xx personen".

 • Boek of planisfeer


  Geeft u de voorkeur aan een meer "fysiek" geschenk? Een goed sterrenkundeboek komt altijd van pas, en dan raden wijzelf natuurlijk graag onze eigen publicatie "Kijk Omhoog" aan (22,95€, + eventueel verzending).
  Dit eventueel in combinatie met dat andere onmisbaar item voor de waarnemer: een planisfeer (draaibare sterrenkaart). Onze versie is hier te koop voor 10 €, maar er zijn ook "vakantie-planisferen" te koop voor alle mogelijke breedteliggingen.


 • Cadeau-bon telescoophuur


  En waarom niet een cadeau-bon voor onze verhuurformule? Een maand lang aan de slag met een hoogwaardige telescoop, wie wil dit niet als nieuwjaarscadeau??